WAW bin

WAW bin

De WAW bin is voor onbepaalde tijd helaas niet meer beschikbaar.

Voor meer informatie kun je altijd een mailtje sturen naar contact@whatawaste.nl

 


"Door het goed gebruiken van de WAW bin bespaart een gemiddeld gezin evenveel aan CO2 uitstoot als 6 maanden van haar jaarlijkse elektriciteitsverbruik"


Inhoudsverdeling Prullenbak

De totale inhoud van de WAW bin ligt rond de 90 liter, maar de verdeling maak jij zelf. Het tussenschot is namelijk uitneembaar, waardoor er één grote afvalzak in past daar waar er eerst twee zaten.

 

Wil je alle vier de hoofdafvalstromen scheiden? Dan kies je voor optie 1 als prullenbak in de schets hiernaast. 

 

Wil je liever je glas bijvoorbeeld in een aparte krat scheiden, en meer ruimte over houden voor bijvoorbeeld je plastic afval in de WAW bin? Dan kies je voor optie 2 als prullenbak.


Afmetingen Prullenbak

De afmetingen van de WAW bin zijn erg geschikt voor smalle ruimtes door de kleine diepte van de prullenbak.

Bovendien is de hoogte precies geschikt om de deksel moeiteloos te openen.


Duurzaam geproduceerd

De bamboe WAW bin is duurzaam geproduceerd door what a waste

Is het niet gek dat alle afvalbakken van plastic of aluminium gemaakt zijn? Beide materialen die een enorme impact op het milieu hebben. WAW bin's materiaal is gelukkig milieu-impact neutraal doordat bamboe groeit als onkruid, meer CO2 opneemt dan gewone bomen, en ons bamboe door een FSC gekeurde producent gekapt en verwerkt wordt.

Duidelijk over afval

De WAW bin van what a waste is voorzien van een slimme infographic voor het juist scheiden van afval

Ook altijd aan het twijfelen of je wel het afval juist scheidt? De handige infographic aan de binnenkant van de deksel vertelt je precies waar elk type afval bij welke afvalstroom hoort,  en wat je met het scheiden bespaart voor het milieu! Ook laat het je via QR codes zien waar bij jou in de buurt een plastic, papier, of glasbak te vinden is. Wel zo makkelijk!

Compact, maar toch ruimtelijk

De Waw bin van what a waste is ruimtelijk maar toch compact. De afvalzakken zijn makkelijk te vervangen.

Veel afval-scheidingsbakken bevatten 2, hoogstens 3 kleine compartimenten. WAW bin's slimme design kan tot 4 ruime compartimenten worden ingericht, met de mogelijkheid er 3 van te maken. Zo is er voor elke afvalscheider wat wils!

Sluit zacht, opent makkelijk

De Waw bin van what a waste sluit zacht en opent makkelijk door het pomp systeem van de deksel.

WAW bin's deksel wordt ondersteund met een hydraulisch systeem, waardoor openen bijna vanzelf gaat, en ook het sluiten gedempt wordt. Handig voor de kleintjes, maar ook voor jezelf. Het design laat de rand buiten de afvalbak, waardoor er nooit viezigheid aan je vingers komt.


Klik voor een 3D weergave!

Neem wel even de tijd, het kan een tiental seconden duren voordat het model laadt :)


Milieubesparing

Ja. Je leest het goed! Met de WAW bin kun jij minstens 609 kg CO2 uitstoot verminderen per jaar. Ter vergelijking: dit komt overeen met 49% van je jaarlijkse CO2 uitstoot van je elektriciteitsverbruik, oftewel 6 maanden van je elektrisch verbruik.